2010. február 26., péntek

Megint kevesebbet aludtam éjszaka :-)

Berci egy ideig bírta, de aztán inkább elment aludni :-) Ilyenkor szegény párszor elmondja, hogy szerinte már abba kéne hagynom, mert reggel meg majd szenvedek, hogy fel kell kelni, de...
A legutóbbi "barnabronz" után megszületett kistestvére: "feketeezüst". Remélem majd ez is tetszik :-).
A többi a kezdete a feketepótló akciónak. A hétvégi WAMP-on rá kellett ébrednem, hogy alig van fekete... na most igyekszem pótolgatni..








2010. február 23., kedd

Nagyon színes nyakék...egy nagyon színes lánynak!

Másfél hete járt nálam Ildikó, akinek hamarosan lesz az esküvője, hogy a nagy napra valami nagyon színeset szeretne. És bár az egri bolt nyitása és a nyíregyházi kiállítás miatt némileg elhavazódtam, természetesen nem bírtam sokáig türtőztetni magam (mint általában, ha nagyon izgat egy feladat) és vasárnap éjszaka nekiálltam (mazochista módon az egész napos WAMP-olás után)a nyakéknek. Tegnap éjszaka pedig jöhetett a folytatás... megbeszéltük, hogy csak ötletelek és aztán kitaláljuk a végleges színeket, de sajnos ez már elkészült :-) Úgyhogy a színváltoztatások miatt lehet, hogy Ildinek készül egy másik darab, mert ebbe beleszerettem...
És nem biztos, hogy van szívem szétszedni...na de sebaj, ha más színösszeállítás lesz a végső favorit, akkor lesz ennek egy kistestvére :-)

Krisztinának köszönet a modellkedésért :-)

2010. február 22., hétfő

Pauszos gyűrű / Ring with ? paper



Ez a gyűrű Ocetkiewicz Kinga kérésére készült egy olyan körömkence reklámfotójához, amely "a papírvékony körmöt is megerősíti"...na ezért lett benne a pauszpapír a fő elem :-).

Néhány új darab / Some new pieces

Múlthéten pénteken megérkeztek Jucitól az új üvegecskék...persze már péntek este le kellett ülnöm hozzájuk...a két kékes-lilás kivételével mind az új termésből lett. Persze az üveg most is megviccelt minket, a sötétbarna nem az a barna, mint eddig, na de majd erényt kovácsolok a hátrányból. Vasárnap a WAMP-on már meg is volt a visszajelzés, mert a kis négyzetes-bronzos el is kelt. Egy kedves visszatérő pár beleszeretett és nem is engedte el :-). Ma pedig egy középiskolai kollégiumi ismerős hívott fel (jaj, de rég nem is találkoztunk!!!) és pont a rácsos "barnabarnába" szeretett bele!






2010. február 18., csütörtök

Báli nyakék előzetes / Coming soon...ball necklace

Beatrix kérésére készült "óriás" :-) Remélem a bálon is jól mutat majd, várom a fotókat és majd beszámolok. Sok-sok üveg, ezüstözött drót és swarovski elem... első körben még a csillogó részek nélkül, majd Krisztin fényképezve már a végső darab. Persze a körmeimet megint növeszthetem, mert a szokásos módon tönkretettem a dróttal... valahogy ez mindig így alakul :-(.






Az első képen a kezdeti fázis látható, még swarowski elemek nélkül.

2010. február 11., csütörtök

Réges-régi munka :-)



Ez a Shannon nevű ír étterem (nem tudom ez-e még a neve) Miskolcon. A falak mintáját én festettem még 1997-98-ban... :-)egy Fata Tanár Úrral közös "projekt" részeként. Ráadásul egy kedves régi ismerős iwiw-es esküvős fotóit nézegetve találtam ezt a képet. De rég volt...

2010. február 3., szerda

Hétvégén Esküvőnap a Hotel Novotel Budapest Centrumban!

A részleteket itt olvashatod:
http://eskuvonap2010.lapunk.hu

Mindenkit várunk szeretettel!